Jawatan Kosong Indah Water Konsortium Terkini 2024

Berita baik bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan. Indah Water Konsortium Sdn Bhd kini membuka peluang kerjaya dengan mengumumkan pelbagai jawatan kosong yang menanti individu yang berkelayakan. Berikut dikongsikan maklumat Jawatan Kosong Terkini Indah Water.

Maklumat Jawatan Kosong

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi jawatan kosong Indah Water sebagaimana berikut:

Nama Majikan:Indah Water Konsortium Sdn Bhd
Penempatan:Pelbagai Negeri
Kelayakan:PMR/PT3/SPM/Diploma/Ijazah
Taraf Jawatan:Tetap/Kontrak
Tarikh Tutup:Rujuk Pautan Dibawah

Jawatan Ditawarkan Indah Water

 1. Executive – Learning & Development
 2. Manager – Business Development
 3. Engineer – Certification
 4. Operator (Pantai Dalam)
 5. Executive – Treatment
 6. Internship – Automotive (Fleet Section)
 7. Clerk (Regional Office)
 8. Executive – Network (Sewerage)
 9. Admin Assistant (IT Department)
 10. Technician
 11. Supervisor
 12. Chargeman A4
 13. Senior Executive
 14. Finance Assistant

Baca Juga :

Syarat Asas Permohonan

 • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
 • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan kosong Indah Water Konsortium yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.

Cara Mohon Jawatan Indah Water

 • Permohonan jawatan kosong Indah Water diatas hendaklah melalui portal rasmi Indah Water Konsortium Sdn Bhd di https://www.iwk.com.my/ atau pautan Senarai Jawatan IWK yang yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.
 • Calon dikehendaki memuat naik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.
 • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
 • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
 • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan.
 • Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Senarai Jawatan IWK

Penafian: Pihak kami bukan dari mana-mana agensi Kerajaan terlibat. Maklumat yang terdapat dalam portal kerjakini.com adalah sahih dan diolah dari sumber rasmi kerajaan dan sumber yang dipercayai untuk memudahkan proses permohonan.

Leave a Comment