Baru Dibuka : Bank Simpanan Nasional 2024

Berita baik bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan. Bank Simpanan Nasional (BSN) kini membuka peluang kerjaya dengan mengumumkan pelbagai jawatan kosong yang menanti individu yang berkelayakan. Berikut dikongsikan maklumat permohonan Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional 2024.

Maklumat Permohonan

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional 2024 seperti berikut:

Nama MajikanBank Simpanan Nasional (BSN)
PenempatanKuala Lumpur
KelayakanRujuk Lampiran Dibawah
Taraf JawatanTetap & Kontrak

Senarai Jawatan Bank Simpanan Nasional 2024

 1. Business Analyst
 2. Assistant Vice President, Marketing Communications
 3. Officer, Out-bound Tele-Collectors
 4. Bancassurance Specialist
 5. Wealth Advisor
 6. Insurance Specialist
 7. Sales Advisor Hybrid

Artikel Berkaitan :

Syarat Asas Permohonan

 • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
 • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi jawatan kosong Bank Simpanan Nasional 2024 yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.

Cara Mohon Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional 2024

 • Permohonan jawatan kosong Bank Simpanan Nasional 2024 diatas hendaklah melalui portal rasmi BSN di https://www.bsn.com.my/ atau pautan Senarai Jawatan Kosong BSN 2024 yang yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.
 • Calon dikehendaki memuat naik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.
 • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
 • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
 • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan.
 • Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Senarai Jawatan Kosong BSN 2024

Penafian: Pihak kami bukan dari mana-mana agensi Kerajaan terlibat. Maklumat yang terdapat dalam portal kerjakini.com adalah sahih dan diolah dari sumber rasmi kerajaan dan sumber yang dipercayai untuk memudahkan proses permohonan.

Leave a Comment