TERKINI : JAWATAN KOSONG 2024 LEMBAGA LEBUHRAYA MALAYSIA

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi Jawatan Kosong 2024 Lembaga Lebuhraya Malaysia seperti berikut:

Maklumat Kekosongan

Nama MajikanLembaga Lebuhraya Malaysia (LLM)
PenempatanRujuk Lampiran Dibawah
KelayakanPMR/ PT3 & Ijazah
Taraf JawatanKontrak
Tarikh Tutup06 Februari 2024 (Selasa)

Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM)

Latar Belakang

Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) ialah sebuah badan kerajaan yang bertanggungjawab bagi mengawasi semua lebuhraya tol di seluruh Semenanjung Malaysia. Ia merupakan sebuah badan berkanun yang ditubuhkan melalui parlimen Akta 231 (1980).

LLM juga bertanggungjawab untuk merancang, melaksana, menyelia dan mengawasi projek-projek lebuh raya tol di Malaysia sebagaimana yang tertakluk kepada Akta Jalan Persekutuan (Pengurusan Persendirian) 1984.

Senarai Jawatan Kosong 2024 LEMBAGA LEBUHRAYA MALAYSIA (LLM)

NO.JAWATANGRED
1.Jurutera AwamJ48
2.Pemandu KenderaanH11

Lihat Juga :

Syarat Asas Permohonan

  • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan kosong 2024 Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.

Cara Mohon Jawatan Kosong 2024 Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM)

  • Permohonan Jawatan Kosong 2024 Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) diatas hendaklah dibuat melalui portal rasmi Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) di https://www.llm.gov.my/ atau pautan Senarai Jawatan Kosong 2024 LLM yang yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.
  • Calon dikehendaki memuat naik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.
  • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
  • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
  • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan.
  • Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Senarai Jawatan Kosong 2024 LLM

Penafian: Pihak kami bukan dari mana-mana agensi Kerajaan terlibat. Maklumat yang terdapat dalam portal kerjakini.com adalah sahih dan diolah dari sumber rasmi kerajaan dan sumber yang dipercayai untuk memudahkan proses permohonan.

Leave a Comment