Jawatan Kosong UniMAP Terkini 2024

Berita baik bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan. Universiti Malaysia Perlis kini membuka peluang kerjaya dengan mengumumkan pelbagai jawatan kosong yang menanti individu yang berkelayakan. Berikut dikongsikan maklumat Jawatan Kosong UniMAP Terkini.

Maklumat Jawatan Kosong

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi jawatan kosong UniMAP sebagaimana berikut:

Nama Majikan:Universiti Malaysia Perlis
Penempatan:Negeri Perlis
Kelayakan:PMR/PT3/SPM/Diploma/Ijazah
Taraf Jawatan:Tetap/Kontrak
Tarikh Tutup:15 Julai 2024 (Isnin)

Jawatan Ditawarkan UniMAP

 1. Pensyarah Universiti Gred DS45/DS51
 2. Pegawai Latihan Vokasional Gred DV41
 3. Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41
 4. Pegawai Tadbir Gred N41
 5. Pegawai Hal Ehwal Islam Gred S41
 6. Pegawai Perubatan Gred UD43
 7. Pegawai Pergigian Gred UG41
 8. Pegawai Kewangan Gred W41
 9. Penolong Pegawai Keselamatan Gred KP29
 10. Penolong Akauntan Gred W29
 11. Pembantu Pustakawan Gred S19
 12. Pembantu Pembedahan Pergigian Gred U19
 13. Pemandu Kenderaan Gred H11
 14. Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11

Jawatan Popular :

Syarat Asas Permohonan

 • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
 • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan kosong UniMAP yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.
Senarai Jawatan Unimap 2024

Cara Mohon Jawatan Kosong UniMAP

 • Permohonan jawatan kosong UniMAP diatas hendaklah melalui portal rasmi Universiti Malaysia Perlis di https://www.unimap.edu.my/ atau pautan Mohon Jawatan yang yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.
 • Calon dikehendaki memuat naik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.
 • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
 • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
 • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan.
 • Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Mohon Jawatan

Penafian: Pihak kami bukan dari mana-mana agensi Kerajaan terlibat. Maklumat yang terdapat dalam portal kerjakini.com adalah sahih dan diolah dari sumber rasmi kerajaan dan sumber yang dipercayai untuk memudahkan proses permohonan.

Leave a Comment